Word jij onze nieuwe collega? 

Wegens uitbreiding van de orderportefeuille van HMB W-techniek, zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider Installatietechniek m/v (40 uur p.w., Almere)

Ben jij degene die de werktuigkundige bestellingen maakt voor onze installaties o.b.v. de opgestelde afroepschema’s en de bijbehorende inkoop activiteiten? Heb je een MBO installatietechniek op zak? Of heb je al een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider installatietechniek voor de disciplines CV, Water, Gas, MV, VWA en HWA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider verzorg je de planning i.o.m. de projectleider voor het op tijd leveren van de bestellingen. De bestellingen worden gemaakt met het ERP Systeem Vakware. Ook faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Verder stel je per project een volledig dossier samen met de benodigde werkdocumenten.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:
· Het beoordelen en verwerken van offerteaanvragen;
· Het uittrekken van hoeveelheden en invullen van uittrekstaten;
· Zorgdragen voor een projectmap die alle uitvoeringsdocumenten bevat;
· Afstemmen van werkzaamheden met de projectleider;

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding MBO Installatietechniek of MIT;
  • Bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider installatietechniek in de disciplines CV, Water, Gas, MV, VWA en HWA;
  • Kennis van MS Office;
  • Dient bij te blijven in de technische ontwikkelingen in het vakgebied;

Verder vind je het leuk om bij te blijven in de ontwikkelingen van jouw vakgebied en vernieuwend te zijn. Wij zijn een bedrijf waar ondernemerschap en nieuwe ideeën erg worden gewaardeerd! 

Bedrijfsprofiel
Hemubo is een groep bedrijven die zich bezig houdt met strategisch, duurzaam en resultaatgericht renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. Samenwerking, vakmanschap, inspiratie en ontwikkeling zijn onze kernwoorden; innovatie en ontwikkeling zijn steeds gekoppeld aan een praktisch toepassingskader.. Met een omzet van 100 miljoen zijn we één van de grotere spelers op de markt. Hemubo Almere BV is sinds 1971 landelijk werkzaam en heeft op dit moment circa 280 werknemers in dienst.

Hemubo biedt: een uitdagende baan bij een toonaangevende onderhoudsorganisatie en een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw ervaringsniveau. 

Heb je inhoudelijk vragen over de functie van Werkvoorbereider, neem dan gerust contact op met Gert Koelewijn (Hoofd Werkvoorbereiding) : 036-5492700. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de genoemde eisen, stuur per email je motivatiebrief mét CV naar: Gabrielle As, HR Adviseur: solliciteren@hemubo.nl 


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.