Uitvoerder Service & Mutatie


Over Hemubo

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 300 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering, installatie-, beton- en elektrotechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.

Over Service & Mutatie B.V

Service & Mutatie B.V. is de jongste B.V. van de Hemubo groep en wij verzorgen de nazorg en garantie voor Hemubo Bouw. Daarnaast zorgen wij voor het dagelijks onderhoud en verhuurklaar maken van woningen. Onze klanten bestaan uit VVE Beheerders, gemeentes en woningbouwcorporaties. Ons team bestaat uit 31 collega’s, bestaande uit onze timmermannen, calculator/werkvoorbereiders, projectleiders, uitvoerders en secretarieel medewerkers. Wij zijn een jong team en ons bedrijf is nog volop in ontwikkeling. Zie jij het als een uitdaging om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Op dit moment zijn wij gevestigd in Almere, maar per november 2018 zullen wij naar de nieuwe kantoorlocatie van onze BV Hillen & Roosen verhuizen, te Amsterdam West. Onze projecten bevinden zich in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Wat ga je doen?

Als Uitvoerder voor Service en Mutatie ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van dagelijks onderhoud en mutatieprojecten, van opname tot oplevering. Je stuurt je eigen timmermannen en onderaannemers aan, ziet toe op uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden en communiceert met de opdrachtgever. Je communiceert ook met de werkvoorbereider in de binnendienst, die de dagelijkse planning en administratie van de werkzaamheden verzorgt.

Ben jij of ken jij en woon je in de omgeving van Amsterdam? Reageer dan snel!

Wat vragen wij van jou?

  • Ervaring in het service & mutatieonderhoud van woningen in de aannemerij of aan de zijde van een woningbouwcoörporatie;
  • Ervaring met het aansturen van medewerkers en onderaannemers;
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding richting bouwkunde of een uitvoerdersopleiding;
  • In het bezit van VCA-VOL;In het bezit van rijbewijs B;
  • Een kei zijn in duidelijk en klantvriendelijk communiceren met diverse stakeholders (werkvoorbereider in de binnendienst, de opdrachtgever, eigen medewerkers en onderaannemers en bewoners).

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan bij een toonaangevende onderhoudsorganisatie in een dynamisch en snelgroeiend team
  • Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen;
  • Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie;
  • telefoon, laptop en auto van de zaak.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de genoemde eisen, klik dan op de sollicitatiebutton onder deze vacature en solliciteer direct.

Solliciteer je liever per e-mail? Mail dan je motivatiebrief met CV naar: Gabriëlle As, HR Adviseur: solliciteren@hemubo.nl.

Voor vragen over de functie kan contact worden opgenomen met Gabriëlle As of Jan Ponsen: 036-5492700.