Tendermanager

Hemubo is een groep bedrijven die zich bezig houdt met strategisch, duurzaam en resultaatgericht renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten en asbestsanering. Samenwerking, vakmanschap, inspiratie en ontwikkeling zijn onze kernwoorden. Onze innovatieve kracht maakt het mogelijk opdrachtgevers steeds die oplossing de bieden waar de situatie om vraagt. Innovatie en ontwikkeling zijn steeds gekoppeld aan een praktisch toepassingskader. Met een omzet van 90 miljoen euro zijn we één van de grotere spelers op de markt. Hemubo Almere BV is sinds 1971 landelijk werkzaam en heeft op dit moment circa 250 werknemers in dienst. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden van Hemubo Almere BV zijn wij per direct op zoek naar een tendermanager. 

Taken en verantwoordelijkheden

Na een korte inwerkperiode adviseer je de afdeling verkoop in de tweede fase van het acquisitietraject vanaf het schetsontwerp en voorlopig ontwerp tot en met de voorbereidingsfase. Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van hun bedrijfsvisie renovatie- en transformatieprojecten, die gebaseerd zijn op de wensen en de mogelijkheden van de klant.De hoofdtaak als tendermanager is het schrijven van aanbestedingsdocumenten. Daarnaast zorg je ervoor dat alle andere gevraagde stukken, zoals bijvoorbeeld de planning en begroting van de juiste werkmaatschappij(en) verzameld worden. Tijdens acquisitieprocessen zorg je dat alles voorspoedig en gestructureerd verloopt. Je vult je teamgenoten aan in organiseren, tendermanagement, aanbesteden en documentatie (tekst, beeld en layout).Daarnaast ben jij de schakel tussen interne en externe partijen en zorg je ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zitten. Met je teamgenoten vertaal je schaaltekeningen en schetsen naar een visie die met behulp van informatiebrochures en pakkende teksten aan de klant worden gepresenteerd.

Andere taken en verantwoordelijkheden zijn o.a. het beheren van de referentie-database; uitzoeken van wettelijke regelingen, veiligheidsregels en technische normen; rapportages en presentaties maken en in overleg ook presenteren; beheer van de website en huisstijl en schrijven/vormgeven van nieuwsbrieven (intern en extern) en bewonersbrochures.

Functie-eisen:

  • TU, TUE, UTwente, voorkeur richting Bouwkunde
  • Ondernemend en communicatief sterk
  • Zelfstandig kunnen werken en sterk in je schoenen staan
  • Stressbestendig en geen 9 tot 5 type
  • Vlot teksten kunnen schrijven in de Nederlandse taal

Hemubo biedt:

Een uitdagende baan bij een toonaangevende onderhoudsorganisatie. Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen. Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie. 

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de genoemde eisen, stuur per email je motivatiebrief met CV naar Titia van den Berg (manager HR) t.vandenberg@hemubo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.