Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze partner Hillen & Roosen te Amsterdam, zijn wij ter vervanging van een zieke medewerker, tijdelijk op zoek naar een:

Telefoniste / Receptioniste (16-24 uur p.w.)

Over Hillen & Roosen
Hillen & Roosen is een dynamisch bedrijf. De roerige tijden hebben ons creatief en sterker gemaakt. Wij zijn een aannemingsbedrijf met een platte, laagdrempelige organisatie met aansprekende projecten. Ons bedrijf is actief in diverse marktsegmenten waaronder woning- en utiliteitsbouw zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie. Gespecialiseerd in binnenstedelijke en logistieke complexe projecten, voornamelijk in de regio Amsterdam en omstreken. Gedelegeerd ontwikkelen, Design & Build, bouwteamwerken, traditionele bestedingen, 1 op 1 werken, alle soorten contractvorming komen voor in onze portefeuille. Sinds eind 2017 zijn wij overgenomen door Hemubo. Door de handen ineen te slaan hebben wij samen als partners een krachtige positie op de woningbouwmarkt.

Wat ga je doen?
Als Telefoniste / Receptioniste ben jij samen met de Medewerker Secretariaat en het Hoofd Secretariaat het visitekaartje van ons bedrijf. Je verwelkomt gasten, staat gasten te woord en beantwoordt de telefoon. Je zorgt ervoor dat klanten en medewerkers duidelijk, klantvriendelijk en professioneel te woord worden gestaan en worden doorverbonden naar de juiste persoon of afdeling. Daarnaast ondersteun je het Hoofd Secretariaat waar nodig bij secretariële en facilitaire aangelegenheden. 

Wat bieden wij jou?
Wij kunnen jou veel bieden. Een veelzijdige baan en leuke en gedreven collega´s.  Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien zijn wij natuurlijk de gezelligste aannemer van Amsterdam.

Wat vragen van jou?
Voor ons is het belangrijk dat je flexibel bent qua inzetbaarheid. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die 16-24 uur beschikbaar is. 

Wij zoeken een representatieve en initiatiefrijke collega met MBO werk- en denkniveau. Het is belangrijk dat je een goede kennis hebt van het Officepakket en uiteraard beschik je over goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt affiniteit met facilitaire werkzaamheden en bent representatief. 

Verder ben je iemand die makkelijk contact maakt en een positieve instelling heeft. Je bent een secretariële duizendpoot en kunt gemakkelijke schakelen tussen diverse werkzaamheden. 

Solliciteren? 
Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier. Solliciteren kan ook door je cv + motivatie te mailen naar: d.venema-voorhamm@hillen-roosen.nl 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld