Stagair(e) Bouwkunde / (Bouw-) Technische Bedrijskunde of Bedrijfskunde gezocht in omgeving Utrecht e.o.

Ben jij een student bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde, bedrijfskunde of volg je een aanverwante studie? Heb je affiniteit met LEAN en optimaliseren van processen? En ben je bovendien ook nog eens communicatief vaardig en vind je het leuk om op de bouwplaats met bouwspecialisten in contact te staan?

Dan is dit de stage voor jou!

Achtergrond stage
Voor een grootschalig renovatieproject van woningen in Utrecht Overvecht, zijn wij op zoek naar een stagiair die ons gaat helpen om de werkprocessen te optimaliseren. Het renovatieproject zal naar verwachting 5 jaar duren. Er zullen honderden woningen worden gerenoveerd. Om ervoor te zorgen dat de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk wordt benut en de planning naadloos aansluit op de realiteit, willen wij zoveel mogelijk data verzamelen. Want meten = weten! Denk hierbij aan de doorlooptijden van de werkzaamheden, bezetting woningen, liftgebruik, etc. Op basis hiervan kunnen wij het proces iedere woning en ieder portiek weer blijven verbeteren.

Wat ga je doen?
Je gaat tijdens de werkzaamheden zelfstandig op de bouwplaats werken en meet o.a. de doorlooptijden voor de diverse werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: hoelang doen we over het plaatsen van keukens, tegelwerk en vervangen van ramen en kozijnen. De gegevens ga je samen met het uitvoeringsteam en de LEAN-coach analyseren. Klopt het zoals we het gepland hebben en waar zit het verbeterpotentieel? Eventueel kun je de analyses verwerken in een advies om het volledige renovatieproces te optimaliseren.

Afhankelijk van jouw ambities en de eisen die aan de stage worden gesteld vanuit jouw onderwijsinstelling, kan de stage in overleg worden aangevuld met andere werkzaamheden of opdrachten.

Over Hemubo
Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 300 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, mutatieonderhoud, schilderwerk, asbestsanering,  installatie-, beton- en elektrotechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.Uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Waarom stage lopen bij Hemubo?
Hemubo streeft naar een open bedrijfscultuur en een positieve sfeer. Hier voelen de meest uiteenlopende talenten en karakters zich thuis en krijgt talent alle kans. De verantwoordelijkheid ligt daar waar die hoort te liggen: bij de medewerker. Dat werkt prettig en goed en draagt bij aan een positief werkklimaat: hierdoor halen medewerkers energie en voldoening uit hun werk. Talentvolle, ambitieuze medewerkers die kunnen bijdragen aan de groei en winstgevendheid van de bedrijven en projecten van Hemubo zijn van harte welkom!

Solliciteren?
Dat kan door gebruik te maken van onderstaand sollicitatieformulier of door een mailtje te sturen met je cv + motivatie naar solliciteren@hemubo.nl