Word jij onze nieuwe collega?

Vanwege de groei van HMB Milieutechniek, zijn wij ter uitbreiding van het huidige team  op zoek naar een: Projectleider Milieutechniek (m/v) 40 uur p.w.

Over Hemubo

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 300 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, mutatieonderhoud, schilderwerk, asbestsanering,  installatie-, beton- en elektrotechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.

Over HMB Milieutechniek

HMB Milieutechniek draagt zorg voor deskundige asbestverwijdering. Daarnaast staat zij aan de voorkant van technische ontwikkelingen die saneren efficiënter en veiliger maakt maar ook de kosten significant reduceert. Hemubo heeft er in 2013 bewust gekozen voor de oprichting van een eigen asbestsaneringsbedrijf om de dienstverlening aan corporaties, woningbeheerders en niet op de laatste plaats de bewoners te versterken. HMB Milieutechniek is een jonge, groeiende BV binnen de Hemubo groep. Onze ambitie is om onze processen verder te optimaliseren om zodoende ons bedrijf verder uit te bouwen. 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je werkzaam in een team van 1 bedrijfsleider, 1 uitvoerder, 3 werkvoorbereiders/administratief medewerkers en de DTA's / DAV'ers. Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider en fungeert ook als sparringspartner van de bedrijfsleider. Jouw kerntaak bestaat uit het operationeel en deels tactisch bewaken van de lopende projecten. Om een globaal beeld te geven van een werkweek, kan jouw takenpakket bestaan uit:

 • De verdeling van opdrachten aan de uitvoerder(s) en de werkvoorbereiding;
 • Budget en kostenbewaking van de OHW gedurende de uitvoeringsfase. Je rapporteert dit wekelijks aan de  bedrijfsleider;
 • Proactief, bewaken/vastleggen van de OHW planning, dit in nauw overleg met de werkvoorbereiding en uitvoerder(s);
 • De projecten zodanig uitvoeren coördineren/begeleiden uitvoeren en aansturen zodat aan de gestelde contractuele eisen en afspraken kan worden voldaan;
 • Regelmatig evalueren van gerealiseerde, en/of tussentijdse projecten op basis van budget en of andere relevante zaken;
 • In samenwerking met werkvoorbereiding en uitvoering zorg dragen voor totale (uitvoerende en administratieve/werkvoorbereiding) gang van zaken binnen de toegewezen projecten en nazorg van het project;
 • Eerste aanspreekpunt interne en externe contacten gedurende het hele traject(van de opdracht tot uitvoering/opleveren en nazorg)
 • Intensief controleren en coördineren van alle project gerelateerde facturering;
 • Cöördineren/controleren van de projectmatige inkopen van materieel en materiaal en OAN;
 • Zorgen voor (i.o.m uitvoering) een overzichtelijk en veilig werkterrein; met daarbij behorende de toolbox-meetings, werkplekinspecties en bewaken van andere KAM aspecten. 

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke, afwisselende en uitdagende baan binnen een dynamische organisatie in de bouwsector.
 • Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris;
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over organisatorisch talent en in staat is een team te motiveren en aan te sturen. Doordat je enerzijds de sparringspartner bent van de bedrijfsleider, en anderzijds operationeel de projecten bewaakt, ben jij een erg belangrijke spil in het team. Je bent een echte teamspeler en hebt veel drive om goede resultaten te behalen. Bovendien vind je het ook leuk om bepaalde spelers binnen je team iets te leren, doordat je over behoorlijk wat vakkennis beschikt. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en weet deze oplossingen uit te dragen naar het team. 

Bovendien beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Vakkennis op het gebied van asbestsaneringsprojecten
 • Vakkennis op het gebied van renovatie/mutatie Asbestsaneringen
 • Vakkennis op het gebied van renovatiesloop projecten
 • Ervaring in bouw- en/of milieukundige uitvoering van Asbest- en sloop werken.


Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct door gebruik te maken van onderstaand sollicitatieformulier.

Solliciteer je liever per mail? Mail dan je CV en een motivatie naar solliciteren@hemubo.nl t.a.v. Gabriëlle As, HR Adviseur. Voor vragen over de vacature, kan contact worden opgenomen met Ronald Jansma, Bedrijfsleider Milieutechniek: 036-5492700. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.