Wegens groei van onze B.V. Service & Mutatie, zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een:

Projectadministrateur (32-40 uur per week)

 

Op dit moment is de standplaats van Service & Mutatie B.V. nog Almere, maar vanaf 8 november 2018 zal dat Amsterdam (Westpoort) zijn.

Over Hemubo Service & Mutatie:

Hemubo Service & Mutatie B.V. is de jongste B.V. van de Hemubo groep. Wij verzorgen de nazorg en garantie voor Hemubo Bouw. Daarnaast verzorgen wij het dagelijks onderhoud en verhuurklaar maken van woningen. Onze klanten bestaan uit VVE Beheerders, gemeentes en woningbouwcorporaties. Wij zijn een jong team en ons bedrijf is nog volop in ontwikkeling. Zie jij het als een uitdaging om ons bedrijf optimaal te ondersteunen in de administratieve processen?

Wat ga je doen?

Als projectadministrateur ben je een belangrijke spil in het team. Jij zorgt ervoor dat er financieel en administratief een zo nauwkeurig mogelijk beeld van de projecten en dagelijks onderhoud- werkzaamheden van Service & Mutatieonderhoud wordt gerapporteerd. Als projectadministrateur werk je fysiek op de afdeling werkvoorbereiding van Service & Mutatieonderhoud. Je werkt dus niet op een staf- afdeling, maar zit écht waar het werk gebeurd. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met de afdeling Boekhouding van Hemubo Almere. De daadwerkelijke fiattering van betalingen wordt door de afdeling Boekhouding gedaan, jij zorgt ervoor dat e.e.a. correct wordt aangeleverd. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

 • Het controleren en bijhouden van WKa-gerelateerde verplichtingen;
 • Het controleren van de gewerkte uren van ingeleend personeel op de factuur;
 • Het controleren van inkoopfacturen op basis van (fiscaal) wettelijke normen;
 • Het controleren van project gerelateerde inkoop- en verkoopfacturen;
 • Bewaken dat inkomende facturen op tijd worden geaccordeerd om daarmee de betalingen op tijd te kunnen uitvoeren;
 • Het controleren en bewaken van de urenstaten van eigen timmerlieden en zzp’ers;
 • Het versturen van GVB’s (Goedkeuring Voor Betaling);
 • Het uitvoeren van correctieboekingen;
 • Het mede opstellen en beoordelen van projectkostenbewaking-overzichten;
 • Overige voorkomende financieel en/of administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de werkvoorbereiding en/of uitvoering.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een uitdagende baan in een snelgroeiend en hecht team, waar jij de spin in het web bent. Wij bieden je een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw ervaringsniveau.

Wat vragen wij van jou? 

 • Praktijkdiploma Boekhouden;
 • Ervaring in de bouwsector met projectadministraties is een pré;
 • Kennis van de Wet Ketenaansprakelijkheid;
 • Boekhoudkundige ervaring. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een servicegerichte instelling hebt. Jouw missie is ervoor te zorgen dat de administratieve processen vlekkeloos verlopen. Om dat voor elkaar te krijgen ga je zeer doelgericht te werk, ben je nauwkeurig en stressbestendig. 

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct door gebruik te maken van onderstaand sollicitatieformulier. Solliciteer je liever per e-mail? Mail dan je CV en een motivatie naar solliciteren@hemubo.nl . Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen op: 036-5492700 (vraag naar Gabriëlle As).