Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze partner Hillen & Roosen te Amsterdam, zijn wij ter versterking van het secretariaat op zoek naar een:

Organisatiedeskundige (Werkvoorbereider) voor 40 uur p.w., te Amsterdam

Over Hillen & Roosen
Hillen & Roosen is een dynamisch bedrijf. De roerige tijden hebben ons creatief en sterker gemaakt. Wij zijn een aannemingsbedrijf met een platte, laagdrempelige organisatie met aansprekende projecten. Ons bedrijf is actief in diverse marktsegmenten waaronder woning- en utiliteitsbouw zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie. Gespecialiseerd in binnenstedelijke en logistieke complexe projecten, voornamelijk in de regio Amsterdam en omstreken. Gedelegeerd ontwikkelen, Design & Build, bouwteamwerken, traditionele bestedingen, 1 op 1 werken, alle soorten contractvorming komen voor in onze portefeuille. Sinds eind 2017 zijn wij overgenomen door Hemubo. Door de handen ineen te slaan hebben wij samen als partners een krachtige positie op de woningbouwmarkt.

Wat ga je doen?
Samen met de projectleider en de uitvoerder geef je invulling aan de totstandkoming van prachtige nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je draagt zorg voor de gehele werkvoorbereiding, zowel technische als organisatorisch. 

Wat bieden wij jou?
Wij kunnen jou veel bieden. Een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan met grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Leuke en gedreven collega´s. Werken in projectteams waar het wij-gevoel overheerst. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk zijn wij de gezelligste aannemer van Amsterdam.

Wat vragen van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde bouwkundige HBO-opleiding;
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring op (middel-) grote projecten in nieuwbouw en/of renovatie;
  • Daarnaast heb je ervaring met BIM en affiniteit met LEAN

Verder vinden wij het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, stressbestendig bent en flexibel. Ook onder tijdsdruk ben je in staat goed te presteren. Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden, analytisch denkvermogen en die zelfstandig kan werken met oog voor kwaliteit, veiligheid en kosten en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel kent. Naast hard werken houd je ook van een prettige werksfeer en een familiaire bedrijfscultuur.

Solliciteren? 
Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier, of door je cv + motivatie te mailen naar Diana Venama: D.Venema-Voorhamm@Hillen-Roosen.nl . Voor vragen over de vacature kan tevens contact worden opgenomen met Diana, op: 020-5419572. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.