Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze partner Hillen & Roosen te Amsterdam, zijn wij ter versterking van het secretariaat op zoek naar een:

Receptionist / Medewerker Secretariaat (16-24 uur p.w.)

Over Hillen & Roosen
Hillen & Roosen is een dynamisch bedrijf. De roerige tijden hebben ons creatief en sterker gemaakt. Wij zijn een aannemingsbedrijf met een platte, laagdrempelige organisatie met aansprekende projecten. Ons bedrijf is actief in diverse marktsegmenten waaronder woning- en utiliteitsbouw zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie. Gespecialiseerd in binnenstedelijke en logistieke complexe projecten, voornamelijk in de regio Amsterdam en omstreken. Gedelegeerd ontwikkelen, Design & Build, bouwteamwerken, traditionele bestedingen, 1 op 1 werken, alle soorten contractvorming komen voor in onze portefeuille. Sinds eind 2017 zijn wij overgenomen door Hemubo. Door de handen ineen te slaan hebben wij samen als partners een krachtige positie op de woningbouwmarkt.

Wat ga je doen?
Als Receptionist / Medewerker Secretariaat ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je verwelkomt gasten, staat gasten te woord, beantwoordt de telefoon en bent verantwoordelijk voor diverse facilitaire zaken. Je verzorgt correspondentie, verzorgt binnenkomende en uitgaande post en beheert agenda's. Daarnaast ondersteun je het Hoofd Secretariaat bij diverse secretariële en personeelsgerelateerde zaken. 

Wat bieden wij jou?
Wij kunnen jou veel bieden. Een veelzijdige baan en leuke en gedreven collega´s.  Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien zijn wij natuurlijk de gezelligste aannemer van Amsterdam.

Wat vragen van jou?
Voor ons is het belangrijk dat je flexibel bent qua inzetbaarheid. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die op dit moment voor 24 uur per week beschikbaar is, maar in de maanden september - december flexibel is om terug te schalen naar 16 uur per week. 

Wij zoeken een representatieve en initiatiefrijke collega met MBO werk- en denkniveau. Het is belangrijk dat je een goede kennis hebt van het Officepakket (Word en Excel) en uiteraard beschik je over goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt affiniteit met facilitaire werkzaamheden. 

Verder ben je iemand die makkelijk contact maakt en een positieve instelling heeft. Je bent een secretariële duizendpoot en kunt gemakkelijke schakelen tussen diverse werkzaamheden. 

Solliciteren? 
Solliciteren is helaas niet meer mogelijk op dit moment, de sollicitatiegesprekken zijn gaande.