Word jij onze nieuwe collega?

Wegens uitbreiding van de afdeling Kwaliteit, Arbo en Milieu bij Hemubo Almere B.V., zijn wij ter ondersteuning van de Total Quality Manager op zoek naar een:

Ervaren, hands-on KAM-Coördinator/Preventiemedewerker M/V (40uur p.w.)

Over Hemubo
Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamische. Met circa 280 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering en in installatie-, beton en geveltechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren. Met de overname van Hillen & Roosen eind 2017 zijn wij sinds kort ook actief op het gebied van nieuwbouw.

Wat ga je doen?
In deze functie ga je de Total Quality Manager ondersteunen in de uitvoering van het totale beleid m.b.t. Kwaliteit, Arbo en Milieu. Daarnaast vervul je rol van Preventiemedewerker. Jouw werkzaamheden zijn erg divers. Zo houdt jij je bezig met het upgraden van het kwaliteitssystemen en diverse handboeken en zorg je ervoor dat  deze goed worden geïmplementeerd. Je maakt werkvergunningen en ondersteunt bij diverse audits. Verder ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden.

Als preventiemedewerker zorg je ervoor dat periodiek de RI&E wordt geactualiseerd. Je bent contactpersoon voor de arbeidsinspectie. In samenwerking met HR doe je voorstellen voor preventieve maatregelen om de veiligheid op de werkplek te verbeteren. Je bent spin in het web als het gaat om arbobeleid, inclusief de bedrijfshulpverlening.

Hoewel er een aantal vaste taken zijn, ben je ook vrij om deze functie naar gelang eigen kennis en inzicht verder uit te bouwen. Zie je ergens een kans, dan ben je vrij om hier “jouw project” van te maken. Ondernemerschap is een kernkwaliteit die wij erg waarderen!

De standplaats van de functie is ons kantoor in Almere. 

Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische organisatie in de bouwsector.
  • Een goede pensioenregeling.

Wat vragen van jou?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde opleiding richting kwaliteit / arbo en/of milieu, bijvoorbeeld Middelbare Veiligheidskunde;
  • Bij voorkeur in bezit van BHV of bereid dit te behalen
  • Ervaring in de bouwsector of affiniteit met de bouwsector is een pré.
  • Kennis over relevante wetgeving m.b.t. arbo, veiligheid en milieu.

Solliciteren?
Stuur je cv en motivatie naar: Gabriëlle As, HR Adviseur: solliciteren@hemubo.nl of gebruik het sollicitatieformulier. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Willem van Tongeren, TQM Manager: 036-5492700.