Innovatief, een passie voor electro- en installatietechniek, ervaren in de woningbouw (onderhoud, renovatie en nieuwbouw), situationeel leiderschap, strategisch en vernieuwend kunnen denken: dat is in het kort wat wij zoeken in een nieuwe collega. Voel jij je aangesproken? Lees dan vooral verder.

Over Hemubo Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 300 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, mutatieonderhoud, schilderwerk, asbestsanering,  installatie-, beton- en elektrotechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren. Hemubo heeft het streven om continu vernieuwend te zijn. Nu de gehele Hemubo Groep flinkt groeit, is het des te belangrijker dan wij blijven investeren in innovatieve technieken. Daarom zijn wij op zoek naar een:


Innovatieve Bedrijfsleider E-techniek (40 uur p.w, Almere)


Jouw missie en toekomstige werkdag
Vernieuwend denken wordt jouw missie. Niets is ons te gek. Wij staan te wachten op jouw ideeën! Binnen Hemubo E-Techniek willen wij duurzame, innovatieve technische concepten ontwikkelen in de bestaande bouwomgeving. Als Bedrijfsleider E-techniek ga je hier een cruciale rol in spelen. Je vertaalt de behoeftes van de klant naar slimme, technische en duurzame oplossingen. Jij wordt de initiator, en zorgt ervoor dat jouw ideeën, in overleg met het management, worden uitgevoerd. Gezamenlijk hebben wij één doel: Hemubo E-techniek nog verder professionaliseren en uitbreiden om onze opdrachtgevers nog beter te bedienen. 

Naast het bedenken van nieuwe technische concepten, ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse werkprocessen. Jij zorgt ervoor dat het team floreert. Je bent een leider en een teamspeler. Daarnaast geef je richting aan de ontwikkeling van de verkooprealisatie op technisch en commercieel vlak. Je staat in direct contact met onze opdrachtgevers, veelal woningcorporaties. Ons werkgebied betreft de gehele Randstad/Midden Nederland.

De ideale kandidaat
Denk jij dé uitgewezen persoon te zijn om deze rol te vervullen, en word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving, dan komen we graag met jou in contact. Naast het hebben van innovatieve ideeën, zijn er nog een aantal andere criteria die wij belangrijk vinden, namelijk:

  • Het beschikken over een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in dit vakgebied, bijvoorbeeld HTS Engineering;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in dit vakgebied;
  • Ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van E-Techniek;
  • Het hebben van leiderschapskwaliteiten, mensen om je heen kunnen inspireren en in beweging kunnen brengen.

Wat mag je van ons verwachten?
Werken bij Hemubo betekent werken bij een betrouwbare, financieel stabiele organisatie met een open en collegiale sfeer. Een organisatie waarin innovatie en vakmanschap elkaar versterken. Een persoonlijke benadering en passie voor techniek zijn de bouwstenen van ons beleid. De medewerkers van Hemubo zijn betrouwbaar, innovatief, collegiaal, gedreven en wij zoeken dito collega’s. Wij vragen veel van je, maar we bieden ook veel. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en je hebt volop studiemogelijkheden. 

Daarnaast zijn wij van mening dat geld niet gelukkig maakt, maar te weinig geld maakt wel ongelukkig. Daarom ontvang je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Een auto, telefoon, laptop én gratis leuke collega’s horen daar bij. 

Solliciteren:
Dat kan door gebruik te maken van onderstaand sollicitatieformulier. Solliciteer je liever per mail, mail dan je motivatie en cv naar: solliciteren@hemubo.nl t.a.v. Gabriëlle As, HR Adviseur.