Hoofd Magazijn

Wegens uitbreiding van de afdeling Materieeldienst bij Hemubo Almere B.V., zijn wij op zoek naar een ervaren, hands-on Hoofd Magazijn (m/v) voor 40 uur per week.

Over Hemubo

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamische. Met circa 280 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering en in installatie-, beton en geveltechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.

Over de afdeling Materieeldienst

Onze afdeling materieeldienst is facilitair naar alle werkmaatschappijen binnen Hemubo en Hillen en Roosen. Zij zijn verantwoordelijk voor de juiste inkoop en inzet van materieel en projecten en tevens voor het beheer van de voorraden in het magazijn in Almere.

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ben je eindverantwoordelijk voor de werkzaamheden in het magazijn. Je zorgt voor een optimale ontvangst, opslag, uitgifte, inventarisatie en inslaan van goederen. Bovendien zorg je voor de juiste inzet van mensen en middelen. Het is daarbij erg van belang dat je op de hoogte bent van de regels m.b.t. veiligheid, Arbo, milieu en producthygiëne. Dagelijks geef je leiding aan de medewerkers van het magazijn en voer je werkoverleg met de Operationeel Manager Materieeldienst over de magazijnwerkzaamheden en knelpunten binnen de werkprocessen. Je adviseert de Operationeel Manager over noodzakelijke investeringen en eventuele kostenbesparende maatregelen. Naast je werkzaamheden in het magazijn ben jij ook degene die zorg draagt voor onderhoud en kleine reparaties van het kantoorpand.

Het betreft een diverse functie, waarbij de nadruk ligt op de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn, maar waar zeker ook ruimte is om samen met de Operationeel Manager Materieeldienst de werkprocessen verder te optimaliseren.


Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, bij wederzijdse tevredenheid wordt dit daarna verlengd voor onbepaalde tijd.
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische organisatie in de bouwsector.
  • Een goede pensioenregeling.

Wat vragen van jou?

  • MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur niveau 3)
  • Een afgeronde opleiding in de richting van logistiek en magazijnbeheer
  • VCA VOL, BHV en Heftruckcertificaat (of bereid deze te behalen)
  • Kennis van logistieke processen en van de diverse aspecten van de goederen- en informatiestroom die van invloed zijn op de magazijnfunctie.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar: g.as@hemubo.nl . Voor vragen kan contact worden opgenomen met Henk Jansen (Materieeldienst) of Gabriëlle As (HR) : 036-5492700