Word jij onze nieuwe collega? 

Financieel Administratief Medewerker (40 uur p.w., Almere)


Over Hemubo
Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 300 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering, installatie-, beton- en elektrotechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren. Met de overname van Hillen & Roosen in 2017, zijn wij sinds kort ook actief op het gebied van nieuwbouw. 

Over de Afdeling Financiën/Boekhouding
De afdeling bestaat uit een team van ca. 7 medewerkers, 1 teamleider en 1 financieel manager. Je rapporteert in deze functie direct aan de Financieel Manager. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een optimale financiële administratie, met ieder z'n eigen verantwoordelijkheden. 

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren, coderen en verwerken van inkomende en uitgaande facturen.  Je draagt zorg voor een tijdige betaling van komende facturen, tijdige facturatie en debiteurenbewaking. Je voert correspondentie en boekt de kas, bank en diverse posten. Bovendien controleer je de grootboekrekeningen en ondersteunt op diverse andere administratieve fronten. 

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke, afwisselende en uitdagende baan binnen een dynamische organisatie in de bouwsector
  • Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen 
  • Ook niet onbelangrijk: een goed, marktconform salaris

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een collega met goede contactuele / communicatieve vaardigheden die zichzelf uitstekend kan redden maar ook een teamplayer is. De competenties Accuratesse, stressbestendigheid, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid zijn in deze functie van belang. Daarnaast beschik je over:

  • MBO+ denk- en werkniveau, met minimaal een vakopleiding zoals MEAO, PDB of MBA. 

Aangevuld met kennis van:

  • de registratie en verwerking van financiële gegevens;
  • financiële en andere relevante wet- en regelgeving;
  • de kaders en richtlijnen bij het bewaken van de vastgestelde budgetten;
  • geautomatiseerde gegevensverwerking;
  • inzicht in boekhoudkundige technieken;
  • de Wet Ketenaansprakelijkheid.  

Ervaring in de bouwbranche een grote pré. 

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct en mail je CV en een motivatie naar Gabriëlle As, HR Adviseur: solliciteren@hemubo.nl of gebruik het sollicitatieformulier. Voor vragen over de inhoud van de vacature, bel 036-5492700 en vraag naar Edwin van Lent.