Word jij onze nieuwe collega?

Wegens uitbreiding van de orderportefeuille van HMB E-techniek zijn wij op zoek naar ervaren, hands-on:


Elektromonteur(s) 
(m/v) voor 40 uur per week


Over Hemubo

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamische. Met circa 280 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering en in installatie-, beton en geveltechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren. Met de overname van Hillen & Roosen eind 2017 zijn wij sinds kort ook actief op het gebied van nieuwbouw.

Over E-Techniek 
E-techniek is vooral actief op de woningmarkt. Als erkend installateur voert het bedrijf alle werkzaamheden uit die bewoners niet zelf willen, kunnen of mogen doen. Van eenvoudig installatie­werk tot zeer complexe en uitgebreide installatiewerkzaamheden. En van een enkele woning tot grootschalige renovatieprojecten bij woningcorporaties. Bij woningen waar nieuwe bewoners komen wonen, kan Hemubo E-techniek alles nalopen en controleren voordat de nieuwe bewoners hun intrek nemen.

Wat ga je doen?

Als elektromonteur bij Hemubo E-Techniek verricht je zelfstandig montage-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden als allround monteur. Je controleert gereedschappen, materiaal en materieel op hoeveelheid, soort en kwaliteit en meldt storingen bij de hoofmonteur.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische organisatie in de bouwsector.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.  
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring conform de cao Metaal en Techniek
  • Een goede pensioenregeling.

Wat vragen van jou?

  • MBO 2 of 3 opleiding richting Electrotechniek
  • VCA VOL of bereid dit te behalen
  • Rijbewijs B

Je wordt er enthousiast van om in de woningbouw te werken. Verder ben je in staat om je eigen werk(proces) te sturen en signaleer je tijdig verstoringen in de voortgang. Je werkt goed samen in teamverband, werkt nauwkeurig, vlot en kwaliteitsbewust. Je kunt goed risico’s inschatten en bent het gewend te werken onder wisselende omstandigheden. Flexibiliteit is daarom ook erg belangrijk.

Solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar: solliciteren@hemubo.nl of gebruik het online sollicitatieformulier. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Gabriëlle As (HR) : 036-5492700