Word jij onze nieuwe collega? 


Wij zijn doorlopend op zoek naar:

- Elektromonteur(s) bij Hemubo E-techniek : fulltime
- CV monteurs bij HMB W-techniek: fulltime
- Loodgieters bij HMB W-techniek: fulltime

Over Hemubo E-Techniek 
E-techniek is vooral actief op de woningmarkt. Als erkend installateur voert het bedrijf alle werkzaamheden uit die bewoners niet zelf willen, kunnen of mogen doen. Van eenvoudig installatie­werk tot zeer complexe en uitgebreide installatiewerkzaamheden. En van een enkele woning tot grootschalige renovatieprojecten bij woningcorporaties. Bij woningen waar nieuwe bewoners komen wonen, kan Hemubo E-techniek alles nalopen en controleren voordat de nieuwe bewoners hun intrek nemen.

Over HMB W-Techniek
HMB W-Techniek is gespecialiseerd in centrale verwarming, luchtbehandeling en loodgieters­werk. Bij het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering van de verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties werken wij volgens de modernste technieken. Bij het loodgieterswerk van HMB W-Techniek komen verschillende vakgebieden samen: er is gedegen vakmanschap aanwezig op het gebied van elektrotechniek, riolering, bouwfysica, dak- en loodgieterswerk. Van groot tot klein. Met voor elk project specifieke kennis en expertise.

Wat ga je doen?

Als Elektromonteur bij Hemubo E-Techniek verricht je zelfstandig montage-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden als allround monteur. Je controleert gereedschappen, materiaal en materieel op hoeveelheid, soort en kwaliteit en meldt storingen bij de hoofmonteur.

Als CV-monteur verricht je zelfstandig montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden als allround CV-  monteur.

Als Loodgieter verricht je werkzaamheden aan installaties, rioleringen, dak/zinkwerk, inclusief voorbereidende werkzaamheden. 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische organisatie in de bouwsector;
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring conform de cao Metaal en Techniek
  • Een goede pensioenregeling bij bouwpensioenfonds metaal en techniek.

Wat vragen van jou?

  • MBO 2 of 3 opleiding richting Installatietechniek/Electrotechniek
  • VCA VOL of bereid dit te behalen
  • Rijbewijs B

Daarnaast is het belangrijk dat je er enthousiast van wordt, om (veelal) in de woningbouw te werken. Wij staan vaak in contact met bewoners, omdat wij renoveren in bewoonde staat. Verder ben je in staat om je eigen werk(proces) te sturen en signaleer je tijdig verstoringen in de voortgang. Je werkt goed samen in teamverband, werkt nauwkeurig, vlot en kwaliteitsbewust. Je kunt goed risico’s inschatten en bent het gewend te werken onder wisselende omstandigheden. Flexibiliteit is daarom ook erg belangrijk.

Solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar: solliciteren@hemubo.nl of gebruik het online sollicitatieformulier. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Gabriëlle As (HR) : 036-5492700