Calculator/Werkvoorbereider/Projectleider bij Mulder Schilders (m/v, 40 uur p.w)

 

Over Hemubo

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 300 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, mutatieonderhoud, schilderwerk, asbestsanering,  installatie-, beton- en elektrotechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.


Over Mulder Schilders

Mulder Schilders is onderdeel van de Hemubo groep en is een groot kwaliteitsschildersbedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich in schilderwerk dat vraagt om een specialistische en detaillistische aanpak. Dit komt vooral tot uiting bij projecten met veel verschillende bouwkundige elementen, combinaties van woningen, winkelruimtes, kantoren en verkeersruimtes. Mulder Schilders is een koploper op het gebied van prestatiegericht en resultaatgericht vastgoed­onderhoud (RGS). Deze werkwijze richt zich niet alleen op schilderwerk, maar op de totale bescherming en instandhouding van de bouwdelen. 


Wat ga je doen?

Vanwege de groei van ons bedrijf zoeken wij een Calculator/Werkvoorbereider/Projectleider. Waarom alles in één, vraag je je misschien af?  In deze functie pak je namelijk geheel zelfstandig projecten op, van de aanbestedingsfase tot aan de calculatie, werkvoorbereiding en oplevering. Het betreft dus een gevarieerde, veelzijdige functie waarbij je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en met alle aspecten (van de details tot het grotere geheel) van het werk bezig bent. Ben jij dus iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft, maar ook zo perfectionistisch is dat je op details wil letten? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. 

Om je een indruk te geven, kan jouw werkdag bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Zelfstandig plannen van de dagindeling of weekindeling, rekening houdend met de gestelde deadlines;
 • Adviseren in de planvoorbereidingsfase en aanbestedingsfase met betrekking tot bouwplaatsinrichting, werkmethoden, materieelinzet en planning;
 • Geven van leiding aan het/de projectteam(s) en zorgen voor een goede samenwerking tussen de teamleden;
 • Deelnemen aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerders-vergaderingen en overdrachtsvergaderingen;
 • Calculeren van meer- en minderwerk; en in het algeheel het bewaken van het budget;
 • Het voorleggen van gesignaleerde wijzigingen ten opzichte van het bestek aan de opdrachtgever;
 • Monitoren van de kwaliteit van het project en de veiligheid op de werkvloer;
 • Zorgen voor goede communicatie met opdrachtgever, onderaannemers en eigen personeel.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met HBO werk- en denkniveau, met enige ervaring als calculator, werkvoorbereider en/of projectleider in het planmatig onderhoud van vastgoed. Je hebt aantoonbare affiniteit met schilderwerk. Bovendien ben je in staat op professionele manier met opdrachtgevers te communiceren. Je bent kostenbewust en commercieel. Daarnaast kun je uitstekend overzicht houden, wat betekent dat je de prioriteiten altijd duidelijk voor ogen houdt. Ten slotte ben je in staat om leiding te geven aan een team. 

Het is mooi mee genomen als je kennis hebt van:

 • Kennis van bestek- en kwaliteitseisen.
 • Resultaatgericht vastgoedonderhoud (RGS) en Lean bouwen;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (UAV, Bouwbesluit, Kwaliteits-/VGM-handboek)


Hemubo biedt:

Een uitdagende baan bij een toonaangevende onderhoudsorganisatie. Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen. Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie. 

Solliciteren?

Wil je solliciteren op deze vacature, dan kan dat via onderstaand sollicitatieformulier. Solliciteer je liever per e-mail, mail dan je cv+motivatie naar solliciteren@hemubo.nl

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Arno Kleijn: 036-5492700

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.