Wij zijn op zoek naar: Calculator / Werkvoorbereiders (m/v)

 


Over Hemubo

Hemubo is een groep bedrijven die zich bezig houdt met strategisch, duurzaam en resultaatgericht renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. Samenwerking, vakmanschap, inspiratie en ontwikkeling zijn onze kernwoorden. Onze innovatieve kracht maakt het mogelijk opdrachtgevers steeds die oplossing de bieden waar de situatie om vraagt. Innovatie en ontwikkeling zijn steeds gekoppeld aan een praktisch toepassingskader. Met een omzet van 90 miljoen euro zijn we één van de grotere spelers op de markt. Hemubo Almere BV is sinds 1971 landelijk werkzaam en heeft op dit moment circa 280 werknemers in dienst. Onze klanten bestaan voornamelijk uit woningbouwcorporaties. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden van Hemubo Bouw zijn wij per direct op zoek naar een Calculator/Werkvoorbereider.

Over de functie

De functie van Calculator / Werkvoorbereider bij Hemubo bestaat voor 20% uit calculatie werkzaamheden en 80% uit werkvoorbereiding. Een normale werkweek kan er als volgt uit zien: Je controleert en beoordeelt het technisch advies(bestek) en tekeningen van een project. Indien nodig inventariseer en inspecteer je het object en vraag je de prijzen aan bij toeleveranciers en onderaannemers. Vervolgens bereken je de kostprijs en stel je een activiteitenplan en aanbiedingsplan op. Je maakt een gedetailleerde uitwerking (projectplan) op basis van het bestek, tekeningen en berekeningen en gegevens van de calculatie. Daarnaast bereken je ook de benodigde materialen, materieel, manuren en in te zetten onderaannemers.

Deze werkzaamheden resulteren in een keuringsplan, VGM-plan, projectdossier en projectplan. Je maakt (globale) financiële overzichten en draagt zorg voor een goede administratie. Verder is het van belang dat je op de hoogte bent en blijft van de prijsontwikkelingen in de markt en bij toeleveranciers, en past norm- en prijsbestanden hierop aan. Je bent in deze functie mede-verantwoordelijk voor een goed klantcontact.

Klinkt als een veelzijdige functie, toch? Je bent bij Hemubo verantwoordelijk voor je eigen vakontwikkeling en het verder ontwikkelen, uitbouwen en innoveren van je eigen specialisatie. Er is voldoende ruimte om nog te groeien, maar i.v.m. de samenstelling van het team zijn wij niet op zoek naar een starter/schoolverlater. Enige ervaring is van belang. Bekijk ook eens het interview met Shalayla Alberto, zij vertelt je meer over deze rol binnen Hemubo. 

Functie eisen

- Minimaal MBO werk- en denkniveau;
- MBO Bouwkunde of gelijkwaardig;
- Rijbewijs B;
- Minimaal enkele jaren ervaring in soortgelijke functie en branche;
- Kennis van bestek-, kwaliteitseisen en relevante wet- en regelgeving.

Geboden wordt

- Een uitdagende baan bij een toonaangevende onderhoudsorganisatie;
- Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen;
- Auto van de zaak;
- Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Solliciteren?

Dat kan door het online sollicitatieformulier in te vullen, of je sollicitatie (cv + motivatie) te mailen naar solliciteren@hemubo.nl . Voor vragen over de vacature, bel 036-5492700 en vraag naar Gabriëlle As, HR Adviseur.