Calculator / Werkvoorbereider E-techniek

 

Over Hemubo

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 300 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, mutatieonderhoud, schilderwerk, asbestsanering,  installatie-, beton- en elektrotechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.


Wat ga je doen?
Als calculator/werkvoorbereider zorg je voor de berekening van de kosten en opstellen van de planning van de verkregen opdrachten en facilliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Je stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten. Een werkdag kan o.a. bestaan uit de volgende taken:

 • Het beoordelen en verwerken van offertes en maken van globale financiële overzichten;
 • Het berekenen van de benodigde materialen en manuren;
 • Het aanvragen van prijzen bij toeleveranciers en onderaannemers;
 • Het uittrekken van hoeveelheden en invullen van uittrekstaten;
 • Het voorbereiden van het uit te voeren project en het maken van het keuringsplan, VGM-plan en projectdossier;
 • Het maken van een gedetailleerde uitwerking (definitief projectplan), op basis van het bestek, tekeningen en gegevens calculatie, van het gekozen uitvoeringsproces, inclusief planning van werkzaamheden en inzet van personeel en materieel.
 • Verzamelen, beheren en archiveren van tekeningen van derden rondom een project.
 • Afstemmen van werkzaamheden met de projectleider.

Wat vragen wij van jou?

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding richting Electrotechniek. Je beschikt over werkervaring in een soortgelijke functie. Kunnen lezen, interpreteren en beoordelen van een bestek en werktekeningen is onderdeel van de functie. Je beschikt over kennis van materialen (producten) en het materieel dat op de markt aanwezig is. Daardoor ben je in staat om te onderhandelen met toeleveranciers en onderaannemers. Je bezit over organiserend vermogen, kunt complexe informatie duidelijk overbrengen (communicatief vaardig) en kunt adequaat en snel reageren op verstoringen in het proces. 

Werken bij Hemubo / Hillen & Roosen betekent:

 • Een uitdagende baan bij een toonaangevende organisatie in de bouwsector waarin je samenwerkt met diverse specialismen (van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud, van installatie- en elektrotechniek tot asbestsanering)
 • Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen;
 • Gezellige of sportieve uitjes met collega's;
 • Een goed salaris en goede pensioenregeling;

Solliciteren?

Wil je solliciteren op deze vacature, dan kan dat via onderstaand sollicitatieformulier. Solliciteer je liever per e-mail, mail dan je cv+motivatie naar solliciteren@hemubo.nl  t.n.v. G. As (HR Adviseur). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.